"На вулицях міста небезпечно": Терехов просить харків'ян не виходити з укриттів

Окупанти продовжують обстрілювати Харків

Мер міста Ігор Терехов звернувся до мешканців міста та вкотре попросив їх залишатися у укриттях та не залишати їх без особливої потреби. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Терехов зазначив, що сьогодні, 3 травня, російські окупанти знову обстріляли Харків. Зокрема, ракети потрапили по парі Горького, внаслідок чого почалася сильна пожежа. Наразі рятувальники вже ліквідували спалах. Мер також говорить про те, що обстрілів по місту менше не стало, і перебувати на вулицях все ще небезпечно.

"Це все тиша. Тому я дуже прошу харків'ян берегти свої життя та в сьогоднішніх умовах обмежити пересування містом", — зазначив мер Терехов.

За словами міського голови, для харків'ян, які ховаються від обстрілів у укриттях, продовжують підвозити харчові продукти, а також речі першої потреби. Крім того, щоб діти не переривали навчальний процес, могли вчитися, на станціях метрополітену встановлено парти.

Читайте також:

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Тревел-журналіст Дмитро Комаров побував у Харкові та показав своїй двомільйонній аудиторії в Instagram, на що російські окупанти перетворили прекрасне та квітуче місто.

• У бою на Харківщині загинув український військовий, який сміливо захищав свою землю від російських окупантів, що прийшли на неї. У чоловіка залишилася дружина, а також троє дітей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися