Світ продовжує допомагати Харкову у зв'язку із вторгенням рф: у міськраді озвучили подробиці

Міжнародні партнери продовжують передавати до міста гуманітарну допомогу

Міжнародні партнери продовжують допомагати Харкову у зв'язку зі збройною російського агресією проти України. Про це розповіла прес-служба Харківської міської ради на сторінці у Facebook. 

Зокрема, асоціацією "ACTED" (Франція) було передано сім генераторів французького виробництва "Kohler Perform 3000"  комунальному підприємству "Харківські теплові мережі" для використання виїзними ремонтними бригадами. Ще одна французька організація "Federation Nationale de Protection Civile" передала місту три десятки піддонів з продуктами харчування (зокрема і з дитячим), медичними приналежностями й засобами гігієни.

Крім того, Харків отримав три вагони з продуктами від Посольства Латвійської Республіки в Україні. Також продукти харчування надійшли першій столиці з міста Рішон-ле-Цион (Ізраїль), а від міста Трнава (Словаччина) Харків отримав два вагони із гуманітарною допомогою. 

Також місту допомагає Національна бібліотека у Варшави, звідки було доставлено захисну фольгу, оприскувачі, захисні комбінезони, засоби для дезінфекції книжок, дезінфікуючи засоби для стін, протипожежні ковдри. Додатково 30 тис. мішків для піску для укриття архітектурних об'єктів надійшло до Харкова від польського Кракова.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що за словами очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, у місті розпочато видачу продуктових наборів. Губернатор зазначив, що програму "Пакет кожному громадянину" ініційовано президентом України Володимиром Зеленським.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися