У Харкові розпочинають видачу продуктових наборів за програмою президента: де отримати допомогу

Пункти видачі працюватимуть з 9.00 до 16.00

Харківська обласна військова адміністрація розпочала видачу продуктових наборів. Про це написав голова ХОВА Олег Синегубов у своєму Telegram у вівторок, 10 травня.

Губернатор зазначив, що програму "Пакет кожному громадянину" ініційовано президентом України Володимиром Зеленським.

Продуктові набори може отримати кожен у пунктах видачі, вказаних на карті. Вони працюватимуть із 9.00 до 16.00.

picture

Нагадаємо, що під час окупації села Руська Лозова російськими загарбниками вороги намагалися видавати місцевим гуманітарну допомогу. Один із мешканців села - Борис, розповів, що собою представляла "допомогу" від російських окупантів. За словами Бориса, російські військові розкрили ковбасний цех. Потім місцевим вони сказали: "Візьміть це вас від нас гуманітарна допомога".

Однак усі жителі Руської Лозової розуміли, що вся ковбаса викрадена. В інших цехах росіяни також розікрали у перші кілька днів після окупації. Крім того, російські військові грабували цивільних людей. Як зазначив Борис, у його родичів украли автомобіль, куди потім вони завантажували крадені в інших людей речі.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що Росія вже другий місяць контролює розташований біля кордону Вовчанськ. Люди розповіли, що у місті немає води, інтернету, електрики та продуктів харчування. Дороги залило дощем, блокпости стоять, людей обстрілюють.

Читайте також: За даними американських військових експертів, російські нацисти досі хочуть оточити Харків та завадити Збройним Силам України вийти на кордон унаслідок контрнаступних дій.




Джерело: https://t.me/synegubov/3157
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися