Коли у Харкові запрацюють ліфти у будинках: графік

До кінця місяця у всіх будинках Харкова знову запрацюють ліфти

З початку війни у житлових будинках Харкова було відключено ліфти. Мером міста було ухвалено рішення про запуск ліфтів вже цього місяця. У деяких будинках ліфти запрацювали із 16 травня. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами джерела, ліфти будуть знову включені лише після проведення працівниками КСП "Харківміськліфт" необхідних пусконалагоджувальних робіт. У частині будинків у Київському районі Харкова їх запустили вже з 16 травня. Проте, повний запуск у всіх будинках міста проводитиметься до 1 червня.

У пресслужбі Харківської міської ради опублікували повний графік включення ліфтів по районах та з датами запуску. Ознайомитись з ним ви зможете тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові розпочали роботу Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), де населення зможе отримувати соціальні послуги, а також послуги соціального захисту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові вперше після двомісячного простою почав працювати громадський транспорт. Після ремонту рейки запустять трамваї, а за ними розпочне роботу і метро. У мерії повідомили, що мешканці Харкова зможуть користуватись громадським транспортом протягом двох тижнів абсолютно безкоштовно.

У харківському метрополітені дали концерт актори студії "Квартал 95", а також співак Віталій Козловський та Pianoboy. Повідомляється, що зірки приїхали до Харкова для виступу перед військовими та місцевими мешканцями на благодійному заході.

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що найближчим часом в обласному центрі планують відновити роботу метрополітену для перевезень пасажирів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися