Скільки харків'яни зможуть безкоштовно їздити у громадському транспорті

Містяни зможуть не платити за проїзд протягом кількох тижнів

У Харкові вперше після двомісячного простою почав працювати громадський транспорт. Після ремонту рейки запустять трамваї, а за ними розпочне роботу і метро. Про це повідомили під час цілодобового телемарафону.

Російським обстрілом було знищено половину міських трамваїв, половину тролейбусів, а також 35 км контактних ліній. На багатьох тролейбусах і трамваях зараз можна побачити сліди російського "визволення" у вигляді розбитого скла та слідів від куль.

За словами Євгена Липового, який є директором структурного підрозділу автобусів КП "Салтівське депо", зі 150 автобусів, які були придбані наприкінці минулого року, вціліло близько 35 автобусів. Частину було зовсім знищено, решту - пошкоджено.

Також під час телемарафону було повідомлено, що упродовж перших двох тижнів проїзд у Харкові у громадському транспорті буде безкоштовним для всіх.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв:

Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що в обласному центрі після війни планують закупити новий екологічний вид транспорту – електробуси.

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що найближчим часом в обласному центрі планують відновити роботу метрополітену для перевезень пасажирів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У харківському метрополітені дали концерт актори студії "Квартал 95", а також співак Віталій Козловський та Pianoboy. Повідомляється, що зірки приїхали до Харкова для виступу перед військовими та місцевими мешканцями на благодійному заході.

Стало відомо, скільки кілометрів доріг зруйновано в Харківській області через російське вторгнення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися