Заступник голови ХОДА Черняк госпіталізований: у Кучера не володіють жодною інформацією про стан чиновника

В Харківській області госпіталізували до лікарні керівника штабу, який створили для боротьби с коронавірусом

Сьогодні, 27 березня, стало відомо, що заступника голови Харківської обласної державної адміністрації з питань охорони здоров'я Михайло Черняка госпіталізували до лікарні, передають "Коментарі. Харків".

Наразі відомо, який саме діагноз у заступника губернатора, та в якому медичному закладі він перебуває.

Як повідомила "Коментарям. Харків" речниця голови Харківської ОДА Олексія Кучера Катерина Лазоренко, коментуючи ситуацію з госпіталізацією заступника губернатора та його діагнозом: "у нас поки немає ніякої інформації".

Михайло Черняк телефоном повідомив "Харків: UA", що він дійсно перебуває у лікарні. Які саме симптоми має - не уточнив. Лише сказав, що, наразі про коронавірус не йдеться.

"Коронавірусу у мене немає на цей момент. Коронавірус є, якщо він підтверджений", - сказав Черняк.

Слід зазначити, що Михайло Черняк, очолює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв’язку з коронавірусом. Вже відомо, що замість Черняка штаб очолить інший заступник голови ХОДА - Тарас Пастух. "Ми чекаємо розпорядження", - повідомила Катерина Лазоренко.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на 15:00, 26 березня, в Харкові не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Проте у одного з хворих зафіксували підозру на наявність в організмі COVID-19. Згідно з протоколом дані харківської лабораторії спрямовані в національну референс-лабораторію у Київ, де повинні підтвердити або спростувати підозру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися