Офіційно: в Харкові немає хворих на коронавірус

В Харкові чекають на результати із столиці

Станом на 15:00 сьогодні, 26 березня, в Харкові не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус. Про це  "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі міської ради Харкова.

Також у міськраді з посиланням на Департамент охорони здоров'я повідомили, що у одного з хворих зафіксували підозру на наявність в організмі COVID-19. 

Згідно з протоколом, наразі дані харківської лабораторії спрямовані в національну референс-лабораторію у Київ, де повинні підтвердити або спростувати підозру. Результатів поки немає.

Фото: sq.com.ua

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на вечір, 25 березня, на Харківщині зареєстрована одна підтверджена підозра на коронавірус. За алгоритмом ВОЗ, матеріали передали до національної референс-лабораторії в Києві.

Наразі на самоізоляції перебувають понад 200 мешканців Харківщини, які повернулися з-за кордону. Ще 10 людей, які мали бути на самоізоляції, перебувають у розшуку. 

Також "Коментарі. Харків" писали, що у разі необхідності та посилення карантинних заходів, пов'язаних з поширенням коронавірусу, в Харківській області можуть розгорнути блокпости.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися