У Харкові врятували покинутого кота: його поселили у поліцейській станції (ФОТО)

Кота залишили господарі, коли залишали один з районів Харкова, що найбільше обстрілювалися окупантами

У поліцейській станції Безлюдівської об'єднаної територіальної громади з'явився пухнастий помічник, якого раніше поліцейські врятували у Харкові. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

Кіт на прізвисько Ося був врятований з одного зі зруйнованих будинків на Північній Салтівці. Його господарі змушені були переїхати закордон, оскільки їхнє житло було зруйноване під час ворожого обстрілу. Свого кота вони лишили. Якийсь час Ося жив у під'їзді. Проте місцеві жителі звернулися до поліцейських та попросили врятувати тварину.

picture

Правоохоронці одразу відреагували на прохання громадян та забрали кота. Тепер він живе на поліцейській станції та підіймає настрій правоохоронцям та відвідувачам. Для пухнастого друга стражі порядку облаштували свій куточок, його годують і дбають про нього.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові в пожежній частині оселився пухнастий "рятівник". Під час одного з викликів пожежники помітили у квартирі кролика, якого, мабуть, залишили господарі. Він був повністю мокрий, з обпаленими вусами та хутром, весь тремтів від холоду. Співробітники ДСНС врятували вухатого і тепер він живе у пожежній частині.

• У Харкові чоловік жив у квартирі із 30 собаками. Його сусіди поскаржилися до поліції на антисанітарні умови, в яких живуть тварини. Зрештою у чоловіка забрали собак. Одного із цуценят дав притулок начальник сектору відділу кримінальної поліції Харківського районного управління поліції №1 Дмитро Мельников. Цуценя назвали Азов - на честь українських захисників.

У Харківській області військові врятували пораненого осколками пса. Собаку назвали Бо. Зоозахисники розповіли, що поранення на тілі Бо не свіжі, місця поразки вже почали гноїтися. Через біль пес агресивно реагує на лікування. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися