Ігор Терехов поїде до Мадриду: подробиці

Поїздка запланована на 20 червня

Цього місяця мер міста Харків Ігор Терехов планує робочу поїздку до Мадриду. Про це він розповів у ефірі телемарафону.

За словами Терехова, у Мадриді відбудеться форум, де буде присутній лорд Норман Фостер, це саме той архітектор, який працює разом із харківськими архітекторами над створенням нового генерального плану міста Харків. Перша частина дня буде присвячена представленню та обговоренню цього плану. До цього питання підключено також українських, німецьких, іспанських архітекторів.

У другій частині дня обговорюватиметься відновлення Харкова, де зберуться інвестори з різних країн.

"Звичайно, я презентуватиму Харків! Ми разом з Фостером презентуватимемо кроки щодо створення генерального плану. Ми говоритимемо про терміни, фінанси, державні гарантії. Це дуже серйозний форум. Мені потрібно бути там особисто, хоча я дуже не хочу залишати Харків! Але я дуже сподіваюся, що це буде результативний форум і я багато чого привезу звідти", - сказав Терехов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Олексій Арестович розповів про те, що для харків'ян є деякі невтішні новини, а також розповів про ситуацію на Харківщині загалом. За його словами, окупанти мають невеликий успіх та трохи рухаються вперед. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

 ЗСУ збили літак та знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

 Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 14 червня. За його інформацією, ворог продовжує обстрілювати місто та область. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Також є поранені, у тому числі діти.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися