"Невтішні новини для харків'ян": Арестович розповів про ситуацію на Харківському напрямку

На Харківському напрямку окупанти повільно просуваються вперед

Російські загарбники кинули резерви на Харківський напрямок та трохи пройшли вперед на сході. Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів у прямому ефірі на каналі "Фейгін Live".

Арестович зазначив, що для харків'ян є невтішні новини. Полягають вони в тому, що окупанти вже протягом кількох днів б'ють містом ствольною артилерією.

"Невтішні новини для харків'ян – містом почала бити ствольна артилерія, що б'є безперервно днів 5-6. Постійно зазнаємо втрат. До цього били "Ураганами" та "Смерчами" з російської території, а тепер знову ствольна пішла. На Харківському напрямку маленька "зрада" у тому сенсі, що вони радісно просуваються потихеньку. Беруть населені пункти у сірій зоні, які ми особливо не утримували", – зазначив Арестович.

Він також підкреслив, що ця ситуація буде продовжуватися, поки Україна не отримає достатньої кількості потрібного озброєння.

"Це для того, щоб нам медом не здавалося південніше, в районі Ізюму, Слов'янська тощо. Ця музика буде вічно, доки не прийде зброя у достатній кількості", – сказав Арестович.

Також радник голови ВП прокоментував інформацію про те, що нібито було взято Старого Салтова.

"Як завжди. В нас не вміють уважно слухати. Спікер Міністерства оборони Мотузяник сказав, що той населений пункт знаходиться за 15 км від Старого Салтова, тобто далеко", - додав Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв:

 Російські війська закріпилися на околицях Старого Салтова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Житель передмістя Харкова здавав росіянам позиції ЗСУ. Як повідомили в СБУ, зрадника було затримано і тепер йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення.

 ЗСУ збили літак і знищили техніку РФ у Харківській області. За інформацією джерела, збитий літак упав на тимчасово окуповану територію.

 Росія завдала кілька ракетних ударів по промисловим будинкам у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися