У Харкові відкрився супермаркет

У червні супермаркет був обстріляний російськими військовими

В Індустріальному районі Харкова відкрився супермаркет "Восторг", до якого на початку цього місяця прилетіла ракета, випущена окупантами. Про це повідомили на офіційній сторінці магазину у Facebook.

За інформацією джерела, роботу магазину було відновлено відсьогодні, 21 червня. Тепер супермаркет на проспекті Героїв Харкова працюватиме у колишньому графіку – з 8:00 до 20:00.

"Після ракетного обстрілу ми пообіцяли вам вистояти, відновити роботу та знову відкритися для покупців. Це був справжній виклик, але завдяки вашій підтримці ми змогли це зробити!!", - зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, у ніч на 8 червня російські окупанти вкотре обстрілювали Харків. Ракета потрапила в один із супермаркетів мережі "Восторг" в Індустріальному районі міста. Незабаром у Мережі було опубліковано відео з камер відеоспостереження в супермаркеті, які зафіксували момент прильоту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У харківському парку Горького обстріляли "Американські гірки". У пресслужбі парку було опубліковано відповідні фотографії. За її інформацією, уламки снарядів і ракет потрапили в монорейку та опорні стовпи, пошкодили обладнання та посадкові модулі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• Через невеликий контрнаступ російських сил на північ від Харкова, в суспільстві почалася справжня паніка з приводу чергової спроби штурму з боку РФ. Світові експерти висловилися про можливий штурм міста. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Відомий футболіст прокоментував обстріл Харкова. Він зазначив, що місця, які були йому дорогі через теплі спогади, тепер перетворені на руїни внаслідок обстрілу з боку російських окупантів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися