Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

Мешканцям міста Харків щодня продовжують надавати гуманітарну допомогу. У Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації опублікували актуальні адреси, за якими 28 червня харків'яни матимуть змогу отримати харчові продукти.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОВА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 22 червня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00. Нагадаємо, що раніше у різних пунктах був різний графік роботи, проте зараз час роботи єдиний – до 16:00.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові ветерану війни виповнилося 100 років. Сьогодні її правнук захищає Україну у складі Національної гвардії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

•   Терехов прокоментував готовність Харкова до бою. За словами мера міста, останнім часом ворог почав використовувати озброєння, яке дістає до Харкова. У зв'язку з цим у місті роблять укріпрайони.

 Українські Himars знищили російський командний пункт у Харківській області. За попередніми даними, 8 військовослужбовців загинули та понад 13 поранені.

На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео.



Наталья

22 листопада 2022, 18:16

Многодетной семьи где можно получить гуманитарную помощь

Любовь

16 липня 2022, 09:52

Нужна помощь продуктовая и медикаменты

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися