У Харкові активісти з прапорами пройшли маршем по центру міста. Вшановували Героїв Крут (Відео, фото)

У Харкові націоналісти крокували Сумською під Козацький марш

Сьогодні, 29 січня, у Харкові пройшов марш пам’яті Героїв Крут, присвячений 102-ї річниці бою під Крутами. Світлини та відео з заходу харків’яни викладають у соцмережі, передають "Коментарі. Харків".

Хода розпочалась, як і планували, о 18:30 з Майдану Конституції. Активісти пройшли маршем по Сумській до харківської філармонії на Римарській, 21. У руках вони тримали прапори та великий банер з написом "Слава героям Крут". Учасники ходи вигукували "Слава Україні!" та "Україна понад усе!". Крокували під "Козацький марш".

picture

Фото: Telegram СолнцеЛикий Харьков

Як повідомили "Коментарям. Харків" у Відділі комунікації поліції Харківської області, охорону публічної безпеки та порядку під час заходу забезпечували 400 працівників поліції та 100 військовослужбовців Нацгвардії. Правопорушень під час ходи зафіксовано не було.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 29 січня, у Харкові на честь пам’ятного дня націоналісти розвісили банери із написом "Пам’ятай Крути". Їх розмістили на двох харківських мостах – мості на Клочківському узвозі за Держпромом та мосту на проспекті Льва Ландау.

Головне фото: Telegram ХС | Харьков






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися