Харків'янам слід утриматися від прогулянок - Ігор Терехов

У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер просить людей утримуватися поки що від прогулянок

Російські окупанти цілеспрямовано щодня знищують міську інфраструктуру, а також намагаються залякати харків'ян. Тому жителям міста поки що краще варто відмовитися від прогулянок вулицями. Про це мер міста Харків Ігор Терехов заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

З першого дня війни Харків перебуває під прицілом у ворога. Обстріл міста та області триває щодня з 24 лютого. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним. Тому Терехов закликає городян відмовитися від прогулянок парками та скверами, бо це дуже небезпечно. Обстріли можуть розпочатися будь-якої миті.

"Я завжди попереджаю наших харків'ян: дуже небезпечно. Якщо вибирати між тим, чи утриматися від прогулянок чи погуляти парком чи сквером, то, звичайно, треба утриматися. Ворог не дрімає, як за розкладом кілька разів на добу нас обстрілюють, але нас не залякати - це абсолютно точно", - сказав Терехов.

Також міська влада неодноразово зверталася до харків'ян із проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в укриттях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися