Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові щодня продовжують надавати городянам гуманітарну допомогу. Необхідні продукти та речі мешканці міста можуть отримати у пунктах видачі, які розташовані у кількох районах. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації (ХОВА).

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Харків'яни можуть прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. Варто зазначити, що у ХОВА мешканців Харкова просять не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 26 липня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

26 липня у Харкові для обслуговування пасажирів сьогодні закрили вестибюль №2 на станції "Захисників України" Олексіївської лінії метрополітену. Про причини закриття вестибюля не повідомляється. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов знайшов спосіб убезпечити харків'ян від російських ракет. Так, у місті протягом 2-3 тижнів почнуть монтувати безпечні зупинки громадського транспорту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

 У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.



Рита

3 серпня 2022, 10:04

Продуктовый набор

Рита

3 серпня 2022, 10:03

Продуктовый набор

Мар'ян

30 липня 2022, 09:21

Дружина дочка потеряли роботу я інвалід3 ,групи і едитина 8років

Мар'ян

30 липня 2022, 09:20

Дружина дочка потеряли роботу я інвалід 3 групи есть дитина 8 років

Мар'ян

30 липня 2022, 09:17

Дружина дочка потеряли роботу я інвалід 3 групи. І есть дитина 8 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися