Ворог посилить ракетні обстріли: Синегубов звернувся до харків'ян (ВІДЕО)

Жителів Харкова та області просять не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

Найближчими днями російські окупанти можуть посилити обстріл Харкова. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами джерела, окупанти поширюють інформацію про можливий повторний наступ на Харків. Однак до такого сценарію українці готові. При спробі піти вперед – на ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати.

"Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогові просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів – невдалі. на ворога чекає лише чергове фіаско і ще більші втрати", — сказав Синєгубов.

Також голова ХОВА звернувся до городян та заявив, що від безсилля окупанти продовжують терор проти мирних людей. Є інформація, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та районам області. У зв'язку з цим Синєгубов просить усіх мешканців Харкова та області не ігнорувати сигнали тривоги та перебувати у цей час в укриттях. Це може врятувати життя.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу.

 Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалили.



Джерело: https://t.me/synegubov/3847
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися