На Харківщині окупанти зруйнували завод: як він тепер виглядає (ФОТО)

На щастя, ніхто не постраждав

У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Чугуївський район Харківської області. Було частково зруйновано завод. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, цієї ночі внаслідок ворожого вогню пошкоджено будівлі та потужності заводу у Чугуївському районі. Інформації щодо постраждалих немає.

picture

Крім того, під удар російських загарбників потрапив гаражний кооператив: пошкоджено гаражі та автомобілі.

picture

За попередньою інформацією, ракети було випущено з території Білгородської області. Нині тип ракет встановлюється.

picture

На місце події виїжджали прокурори Чугуївської окружної прокуратури Харківської області та правоохоронці Чугуївського районного управління поліції.

picture

У пресслужбі прокуратури зазначили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни було розпочато досудове розслідування.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 У Харківській області ЗСУ захопили парадну техніку РФ – БТР, який брав участь на парадах у Москві з 2018 до 2019 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області на 2 серпня. За його словами, за останню добу ворог обстрілював область. На щастя, серед потерпілих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися