"Зберігайте спокій": міська влада звернулася до мешканців Лозової

Мерія зробила важливе оголошення

Протягом сьогодні на території Лозівської громади люди можуть чути гучні звуки. Проте місцевих мешканців просять не панікувати.

Як повідомили в офіційному Telegram-каналі Лозівської міської ради, сьогодні, 8 серпня, на території Лозівської територіальної громади проводитимуться навчальні стрільби. Проте точний час початку та закінчення навчальних стрільб у пресслужбі не назвали.

"Увага! На території Лозівської громади проходять навчальні стрільби. Зберігайте спокій!", - йдеться у повідомленні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області двох осіб госпіталізували у тяжкому стані від детонації снарядів. Чоловік настав на міну. Зараз він перебуває у лікарні у вкрай тяжкому стані. У підлітка снаряд здетонував у руках. Хлопця госпіталізували з ранами рук та ніг.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися