У Харкові та області вночі пролунали вибухи: що відомо

Внаслідок нічних обстрілів загинула одна людина

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Сінєгубов.

Так, 7 серпня, близько 23 години у Харкові пролунали вибухи. Ракетного удару було завдано по Київському району міста. В результаті в кількох місцях горіла покрівля адміністративної будівлі. На щастя, ніхто не постраждав.

"Штаб оборони зафіксував понад п'ять запусків ракет з території РФ. Попередньо - РОК С-300. Частина з них "здетонувала раніше пункту призначення"", - сказав Синєгубов.

Після опівночі вибухи пролунали у Чугуївському районі. Ворог ударив по смт Печеніги. В результаті в приватному будинку, який зазнав руйнування після удару, загинула 72-річна жінка.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області двох осіб госпіталізували у тяжкому стані від детонації снарядів. Чоловік настав на міну. Зараз він перебуває у лікарні у вкрай тяжкому стані. У підлітка снаряд здетонував у руках. Хлопця госпіталізували з ранами рук та ніг.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/synegubov/3864
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися