В Харкові зміняться деякі правила паркування

Паркувальники більше не братимуть плату

В Харкові парковки працюватимуть по-новому. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

Так, паркувальники більше не братимуть плату. Водії робитимуть це самостійно.

Повідомляється, що сплатити за паркову можна буде кількома способами:  через новий мобільний додаток "Е-Паркування", який вже можна скачати, через "Приват24" у розділі "Транспорт/Авто" та за допомогою смс-паркінгу. 

Контролюватимуть сплату інспектори з паркування. Водіям-порушникам, які не сплатять за місце на паркові, обіцяють виписувати штрафи.

Постійним користувачам муніципальних парковок в міськраді рекомендують придбати "паркувальний талон" на безлімітне 30-денне паркування.

Дізнатися подробиці нововведень та задати свої питання можна на онлайн прес-конференції, яку анонсували на завтра, 2 квітня на 12:00. Переглянути її можна буде тут.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові розробили веб-додаток для лікарів. Новий додаток "ХелпМед" допоможе харківським медикам під час карантину дістатися на роботу. У додатку можна знайти водіїв – волонтерів, які зможуть підвезти до лікарень і поліклінік.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися