В Харківській області СБУ зацікавилася посівною

Нафтотрейдери пішли назустріч аграріям

На Харківщині Служба безпеки України провела спеціальну нараду з представниками найбільших нафтотрейдингових компаній області. Про це повідомляє керівник прес-центру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

В СБУ наголошують, що в сьогоднішніх реаліях  дуже важливо "надати додаткову підтримку аграрному сектору, не допустити зриву посівної кампанії та будь-яких проявів рейдерства".

З метою забезпечення продовольчої безпеки регіону, СБУ запропонувала нафтотрейдинговим компаніям відгукнутися на пропозицію аграріїв щодо встановлення більш лояльного механізму розрахунків за паливно-мастильні матеріали. Нафтотрейдери відгукнулися.

Так, сторони домовилися про постачання палива за зниженими цінами та з відстрочкою платежу до збору врожаю. В свою чергу в СБУ подякували бізнесу "за відповідальну громадянську позицію".

Фото: agropolit.com

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на 1 квітня в Харківській області виявили підозру на коронавірус ще двох людей. Таким чином, всього на Харківщині налічується 8 підозр на коронавірус і 1 підтверджений випадок захворювання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися