Стало відомо, як вплине карантин на розгляд скарг Зайцевої та Дронова

В суді повідомляють, що доступ у судові засідання осіб, які не є учасниками судового засідання, обмежено

У п’ятницю, 3 квітня, Верховний суд України розглядатиме касаційні скарги захисників Зайцевої та Дронова, яких визнали винними у смертельній ДТП на Сумській у Харкові. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Київського районного суду Харкова.

В харківському суді мають організувати відеоконференцію з Верховним судом. Саме з Харкова участь у розгляді прийматимуть двоє потерпілих у справі про ДТП.

Так, в суді повідомляють, що у зв’язку з карантином, який запровадили з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції, розгляд відбудеться без присутності сторонніх.  До зали судових засідань пустять тільки потерпілих, їх представників, захисників, цивільних позивачів та цивільних відповідачів.

Засуджені Олена Зайцева та Геннадій Дронов також братимуть участь у розгляді в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, резонансне ДТП на Сумській в Харкові відбулося ввечері 18 жовтня 2017 року. В результаті зіткнення автомобілів Volkswagen і Lexus, шестеро людей загинули, ще шестеро отримали травми.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Касаційний кримінальний суд Верховного Суду України задовольнив клопотання потерпілих у справі про ДТП на Сумській у Харкові про проведення судового засідання в режимі відеоконференції. Суд дозволив двом постраждалим під час касаційного розгляду справи брати участь в судовому засіданні з приміщення Київського районного суду Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися