Громадський транспорт у Харкові працюватиме за новим графіком: подробиці

У роботу громадського транспорту міста запровадили зміни на кілька днів

З 22 по 25 серпня у Харкові наземний міський транспорт курсуватиме за новим графіком. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, запровадження нового графіка на ці кілька днів пов'язане зі зміною часу комендантської години на території міста Харкова.

Так, з 22 по 25 серпня громадський транспорт у Харкові курсуватиме за наступним графіком:

22 серпня – до 18:30;

23 серпня – з 7:00 до 18:30;

24 серпня – пасажирські перевезення будуть припинені;

25 серпня – з 7:00 до 18:30.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили у ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 У Харківській області українські військові знищили російську систему протиповітряної оборони "Шилка", яку сховали в лісосмузі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися