Ігор Терехов звернувся до харків'ян (ВІДЕО)

Городянам потрібно бути обережнішими у зонах відпочинку

Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Відповідне відео зі зверненням мера було опубліковано у пресслужбі Харківської міської ради.

Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях.

"На жаль, сьогодні ми мали приліт сюди, і перша жертва була тут – у Саржиному Яру. Дуже хочу попросити харків'ян бути максимально акуратними та обережними. Так, це незручно, хочеться погуляти, набрати води, поринути, але треба перш за все думати про збереження життя", – сказав Терехов.

Варто зазначити, що на момент зйомки відео в Саржиному Яру було багато відпочиваючих.

Нагадаємо, вранці 30 серпня у місті Харків пролунала серія гучних вибухів після оголошення повітряної тривоги. Незабаром Терехов та Синєгубов прокоментували подію. Вдень окупанти ще раз завдали ракетних ударів по Харкову. Постраждав Київський район.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

• У Харківській області складають списки мешканців Золочівської громади про згоду або відмову від можливої ​​евакуації перед осінньо-зимовим періодом. За словами голови Золочівської громади Віктора Коваленка, вже було отримано зразки документів, які мають заповнити місцеві жителі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Війська РФ 28 серпня завдали ракетного удару по адміністративній будівлі поряд із Харківською ОДА. За словами голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, за всю війну рф завдала сім ракетних ударів у районі будівлі ХОДА. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Харківський бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов привіз допомогу для військових. Також військові повідомили "Коментарям", що вони отримали додаткове озброєння та ситуація в Харківській області перебуває під контролем. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися