В Харківському суді запрацював Telegram-бот

Telegram створили, щоб люди менше ходили до суду під час карантину

Харківський окружний адміністративний суд запустив роботу Telegram-бота за допомогою якого можна отримати інформацію про роботу суду та стану розгляду судової справи. Про це повідомляє прес-служба суду, передають "Коментарі. Харків".

Щоб отримати інформацію по справі, необхідно лише відправити її номер. У відповідь прийде дата та час наступного засідання. Крім того, можна переглянути всі судові рішення по справі.

Також можна підписатися на будь яку справу та автоматично отримувати інформацію про нові судові засідання та рішення.

"Відтак, просимо Вас максимально обмежити пересування по місту та за можливості утриматися від відвідування суду, а також направляти всі процесуальні документи до суду електронною поштою через офіційну електронну адресу [email protected] або через систему "Електронний суд", поштою та факсом", - йдеться в повідомленні прес-служби суду.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у п'ятницю, 3 квітня, Верховний суд України розглядатиме касаційні скарги захисників Зайцевої та Дронова, яких визнали винними в смертельному ДТП на Сумській у Харкові. В Київському районному суді Харкова мають організувати відеоконференцію з Верховним судом. Звідти участь у розгляді прийматимуть двоє постраждалих у справі. В суді повідомили, що у зв'язку з карантином, розгляд відбудеться без присутності сторонніх осіб. До зали судових засідань пустять тільки сторони у справі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися