У харківській інфекційній лікарні розробили протокол лікування хворих на коронавірус

Документ знаходиться на затвердженні

В Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні розробили локальний протокол лікування хворих COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Так, в прес-службі Харківської ОДА з посиланням на головного лікаря інфекційної лікарні Павла Нартова повідомляють, що "це документ, на підставі якого проводять обстеження і лікують хворих, тому що затверджених і доведених схем лікування в світі (зі зрозумілих причин) немає".

Наразі протокол знаходиться на затвердженні в Департаменті охорони здоров'я. Розповісти подробиці пообіцяли після затвердження документу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 2 квітня, в Харківській області зареєстрували ще одну підозру на коронавірус COVID-19. Пацієнт з підозрою - харків’янин. Він не виїжджав за межі області, не контактував з людьми, що мають підозру на коронавірус або ті, що виїжджали за кордон. Наразі хворий перебуває на самоізоляції. Всього на сьогоднішній день на Харківщині зареєстрували 1 випадок захворювання на коронавірус і 12 підозр.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися