Жителів трьох районів Харкова просять зробити запас води

Завтра на три години воду відключать.

У четвер, 15 вересня, з 9:00 до 12:00 буде тимчасово припинено водопостачання трьох районів Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-служби Харківської міської ради. Води не буде в частині Індустріального, Немишлянського та Слобідського районів.

Перебої з водою пов’язані з проведенням планово-попереджувальних робіт на технологічному та електротехнічному обладнанні насосної станції. Це необхідно для підготовки до осінньо-зимового періоду.

За інформацією КП "Харківводоканал", води не буде:

- у частині Індустріального району, обмеженій вул. Свистуна, залізничним полотном, вул. П'ятихатською, вул. Луї Пастера, пров. 1-м Котлаським, вул. Зеленодольською, вул. Василя Клочкова, вул. Дністровською, сел. Новозахідним, а також сел. Затишшя;

- у частині Немишлянського району, обмеженій вул. Свистуна, залізничним полотном, пров. Єнакіївським, вул. Єнакіївською, пр. Велозаводською, вул. Високогірною, вул. Ясенєвою, пр. Тракторобудівників, пр. Московським, вул. Харківських Дивізій, сел. Новозахідним;

- у частині Слобідського району, обмеженій вул. Танкопія, пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Сталінграда, вул. Ньютона, вул. Садовопарковою, вул. Харківських Дивізій до вул. Танкопія.

Нагадаємо, що ворожий обстріл став причиною аварії на газопроводі високого тиску у Харкові. Завдяки швидкому реагуванню та оперативній роботі спеціалістів, аварію вдалося ліквідувати менш ніж за добу.

Так, снаряд влучив у газопровід високого тиску діаметром 700 мм. За повідомленням АТ "Харківміськгаз", бригада аварійно-диспетчерської служби газовиків та служби ДСНС оперативно прибули на місце та усунули пожежу. Завдяки злагодженій роботі ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі були проведені швидко. Фахівці компанії локалізували пошкодження, ліквідували виток газу та виконали зварювання пошкодженої ділянки без відключення споживачів від природного газу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися