У Харкові після обстрілу загорівся газопровід

Бригада газовиків та рятувальники відновили усе менш ніж за добу.

Ворожий обстріл став причиною аварії на газопроводі високого тиску у Харкові. Завдяки швидкому реагуванні та оперативній роботі спеціалістів, аварію вдалося ліквідувати менш ніж за добу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, снаряд влучив у газопровід високого тиску діаметром 700 мм. За повідомленням АТ "Харківміськгаз", бригада аварійно-диспетчерської служби газовиків та служби ДСНС оперативно прибули на місце та усунули пожежу.

Завдяки злагодженій роботі ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі були проведені швидко. Фахівці компанії локалізували пошкодження, ліквідували виток газу та виконали зварювання пошкодженої ділянки без відключення споживачів від природного газу.

"Ворог цілеспрямовано обстрілює об’єкти критичної інфраструктури Харкова, вдаючись до підступних спроб залишити людей без життєво необхідних електроенергії, води та газу", - зазначили в АТ "Харківміськгаз".

picture

picture

picture

picture

Нагадаємо, що через постійні обстріли інфраструктурних об'єктів учора майже цілий день жителі Харкова та області залишалися без світла та води – насоси не могли подавати воду без електроенергії. За словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, завдяки комунальним службам та енергетикам ситуація була стабілізована. У Харкові запущено електротранспорт та метрополітен.

"Ситуація – складна, але повністю контрольована. З такою цинічною злістю російський агресор цілеспрямовано знищує енергетичну інфраструктуру міста. Це своєрідна помста за успіхи наших ЗСУ на фронті, але я впевнений, що ми вистоємо", - наголосив мер Харкова. Також повідомляється, що до Харкова направлено додаткові підрозділи ДСНС та вирішується питання забезпечення міста генераторами енергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися