У Харкові два трамваї змінять рух маршрутами

Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт.

Трамвай №8 два дні не буде курсувати вулицею Плеханівською, а трамвай №3 тимчасово скоротить свій маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міської ради.

Повідомляється, що рух трамваїв маршруту №8 по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії, буде заборонено щодня з 9:00 до 16:00 18-19 жовтня. Це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №8 курсуватиме наступним чином:

частина 1: розворотне коло "602 мікрорайон" - Салтівське шосе - пров. Салтівський - вул. Академіка Павлова - Сабурова дача;

частина 2: розворотне коло "вул. Одеська" - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - зупиночний пункт "вул. Польова" (висадка пасажирів) - вул. Молодої Гвардії (посадка пасажирів) - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - розворотне коло "вул. Одеська".

Рух трамваїв маршруту №3 по вул. Полтавський Шлях та вул. Залютинській, на ділянці від вул. Євгена Котляра до розворотного кола "Залютине", буде заборонено щодня з 9:00 до 17:00 з 18 до 22 жовтня. Це пов'язано із ремонтом обладнання КП "Харківський метрополітен".

На час робіт трамвай №3 курсуватиме так: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - пл. Павлівська - пл. Сергїївська - вул. Полтавський Шлях - вул. Євгена Котляра - розворотне коло "Південний вокзал".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ранковий обстріл 17жовтня спричинив перебої з електропостачанням. Внаслідок цього не працював метрополітен, міський електротранспорт, також без світла були оселі жителів міста та адміністративні будівлі. Через декілька годин відновлювальних робіт інфраструктура міста почала працювати в звичному режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міського голови Ігоря Терехова.

17 жовтня в ефірі національного телемарафону мер Харкова розповів, що через обстріли лікувальним закладам та об’єктам критичної інфраструктури прийшлося перейти на дизель-генератори. 

"Вранці через обстріл енергетичної системи були перебої з електропостачанням. Так тривало протягом трьох-чотирьох годин, після чого ми разом з енергетиками запустили електроенергію і почали подавати світло до метрополітену, і він почав працювати стабільно, пішли трамваї та тролейбуси, і, відповідно, зараз світло є практично в усіх будинках міста Харкова", - повідомив мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися