У Харкові на перехресті вулиць Весніна та Пушкінської тимчасово закритий рух транспорту

Це пов’язано з проведенням дорожніх робіт.

Рух транспорту через перехрестя вул. Весніна - вул. Пушкінська буде заборонений з 8:00 21 жовтня до 22:00 23 жовтня. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з проведенням на перехресті ремонтних робіт, інформують "Коментарі. Харків".

Об’їхати перекриту ділянку можна прилеглими вулицями: Пушкінською, Ярослава Мудрого, Алчевських, Чернишевською, Шевченка та Героїв Рятувальників.

Також на час ремонту буде заборонений рух автобусів по вул. Матюшенка, на ділянці від вул. Шевченка до вул. Челюскінців, та на узвозі Журавлівському.

У зв’язку з цим автобус №47е курсуватиме так: вул. Світла - вул. Героїв Праці - вул. Шевченка - Харківська набережна - пров. Вірменський - пл. Конституції - вул. Сумська - пр. Незалежності - ст. м. "Університет".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

КП "Харківський метрополітен" також долучився до енергозбережувальних заходів та змінив графік руху поїздів на лініях метро у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію підприємства у Фейсбук.

Так, тимчасово збільшено інтервали руху поїздів лініями метрополітену, отже потяги будуть прибувати трохи пізніше, ніж зазвичай. Як пояснили на підприємстві, це потрібно для зменшення навантаження на енергетичну систему України.

На час економії електроресурсу в країні, потяги Харківського метрополітену будуть прибувати з наступними інтервалами: Холодногірсько-заводська лінія – 11 хвилин; Салтівська лінія – 13 хвилин; Олексіївська лінія – 13 хвилин. У метрополітені звернулися до харків’ян з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися