Харківський метрополітен змінив інтервали руху поїздів

Це робиться також для заощадження електроенергії.

КП "Харківський метрополітен" також долучився до енергозбережувальних заходів та змінив графік руху поїздів на лініях метро у місті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію підприємства у Фейсбук.

Так, тимчасово збільшено інтервали руху поїздів лініями метрополітену, отже потяги будуть прибувати трохи пізніше, ніж зазвичай. Як пояснили на підприємстві, це потрібно для зменшення навантаження на енергетичну систему України

На час економії електроресурсу в країні, потяги Харківського метрополітену будуть прибувати з наступними інтервалами:

Холодногірсько-заводська лінія – 11 хвилин;

Салтівська лінія – 13 хвилин;

Олексіївська лінія – 13 хвилин.

У метрополітені звернулися до харків’ян з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканців Харкова та області просять максимально економитиелектроенергію. Це стосується жителів всієї країни.

До харків’ян і мешканців області звернувся начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов з проханням заощаджувати електроенергію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на телеграм-канал очільника області.

Через те, що ворожі війська продовжують щодня гатити та руйнувати енергетичну інфраструктуру країни, по всім містам України, в тому числі у Харкові та Харківській області можливі сьогодні відключення світла.

Тож від сьогодні в період з 7:00 до 23:00 по всіх населених пунктах українці мають обмежити споживання електроенергії, а також бути готовими до цих тимчасових незручностей: зарядити мобільні телефони, павербанки, ноутбуки, ліхтарики – інші важливі електропристрої. У ці пікові години навантаження голова області закликав максимально обмежити споживання електроенергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися