Засуджені за вчинення теракту біля Палацу Спорту у Харкові подали апеляції

Засуджений за вчинення теракту у Харкові пише з непідконтрольної території апеляції та роздає інтерв’ю

Засуджені до довічного ув’язнення за вчинення теракту поблизу Палацу спорту у Харкові, які зараз перебувають на непідконтрольній Україні території, подали апеляції. Про це "Коментарям. Харків" повідомив адвокат одного із засуджених Ігор Нагорний.

Захисник представляє інтереси засудженого Володимира Дворнікова. Апеляційну скаргу подав до суду у понеділок, 27 січня. 

За інформацією захисника, апеляційні скарги також подали і адвокати двох інших засуджених -  Віктора Тетюцького та Сергія Башликова.

"Ми оскаржуємо  вирок суду у зв’язку з неповнотою судового розгляду та невідповідністю висновків суду обставинам кримінального провадження", - сказав Ігор Нагорний. 

Ще один захисник засуджених - Дмитро Тихоненков, поділився у соцмережах відео інтерв’ю Віктора Тетюцького одному із ЗМІ, яке він дав на території так званої "ДНР". У ньому засуджений розповідає, що не винен та буде добиватися справедливості.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що наприкінці грудня 2019 року Фрунзенський райсуд Харкова засудив чоловіків до довічного ув’язнення та конфіскував їх майно. Пізніше вони взяли участь у обміні полонених між Росією та Україною. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що 3 квітня 2020 року Верховний Суд розгляне касаційні скарги, які подали адвокати Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, яких визнали винними у ДТП на Сумській. Адвокат Зайцевої наполягає на невинності своєї підзахисної і просить замінити 10 років за ґратами на умовно-дострокове звільнення. Захисник Дронова просить Верховний Суд повернути справу на дорозслідування і встановити всі обставини трагедії і ступінь провини в ній підзахисного.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися