Коронавірус: в Харківській області зафіксували 5 випадків захворювання

Всього в Україні зафіксували 1668 випадків COVID-19

Станом на 9:00, 8 квітня, в Харківській області зафіксовано 5 випадків коронавірусу. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Таким чином, на Харківщині з’явилося 4 нових випадки COVID-19.

Всього в Україні зафіксовано 1668 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них 52 летальні, 35 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 206 нових випадків.


Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що у єдиного хворого на коронавірус в Харківській області пройшли всі симптоми хвороби. Він почуває себе добре. Зараз чекають на результати повторного тесту, можливо хворий вже одужав.

Про хворого відомо, що він харків’янин молодше 30 років, який повернувся із Франції. Наразі чоловік перебуває на самоізоляції.

Також відомо, що через контакт з хворим на самоізоляцію пішли 16 лікарів. При цьому кажуть, що лікарню хворий не відвідував. Також відомо, що з ним контактувала ще одна особа – член родини. Проте чи знаходиться цей родич на самоізоляції і чи немає у нього підозр на коронавірус – не повідомляється.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися