На Харківщині жінка народила прямо у швидкій

Маму та здорового хлопчика доставили до медзакладу.

27 жовтня, мешканка Шевченківського району Харківської області почала народжувати у кареті швидкої допомоги. Професійна бригада "екстренки" прийняла пологи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Учора бригада ЕМД стала свідками та головними помічниками при чудовій події – народженні дитини.

Так, при безпосередній акушерській допомозі, яку надала бригада ЕМД 2310 у складі фельдшера Віталіни Лелюк та водія Олександра Карман, 31-річна мешканка Шевченківського район Харківської області, народила здорового хлопчика.

Після надання допомоги та огляду, породіллю разом із новонародженим шпиталізували до лікувального закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині створили Раду волонтерів. Доєднатися до Ради може кожен, хто готовий робити добрі справи.

До Ради волонтерів уже увійшло 33 фонди та організації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що в області діє координаційний центр. Він опрацьовує сотні запитів за напрямками гуманітарної допомоги, евакуації, роботи з тимчасово переміщеними особами.

“Наше завдання – ефективно звести потреби громадян із ресурсом, який маємо”, - наголосив Олег Синєгубов. Сьогодні відбулося перше установче засідання Ради волонтерів. За словами Олега Синєгубова, це самостійний орган, який у координації з ХОВА буде збалансовувати волонтерську діяльність, щоб розподіляти допомогу рівномірно по всій Харківській області. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися