За добу на Харківщині 6 нових підозр на коронавірус

Всього в Харківській області очікують на підтвердження 32 підозр

За останню добу в Харківській області з’явилося 6 нових підозр на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Також повідомляється, що за останню добу в нашій області підтвердилося 4 підозри. 2 підозри за останню добу було спростовано.

Наразі очікують на підтвердження 32 підозр. Серед хворих з підозрою на коронавірус 15 людей госпіталізовано, 15 – на самоізоляції. Також в підозрах зафіксовані і 2 летальні випадки. Проте лабораторно COVID-19 у померлих не підтвердили. У найближчий час підозри мають бути зняті з обліку.

Зараз на Харківщині 5 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Троє хворих госпіталізовані, 2 - перебувають на самоізоляції.

Серед офіційно підтверджених випадків COVID-19 жодна особа не померла та не одужала.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині не підтвердилася підозра на коронавірус у військового. Негативний результат дав і третій тест на COVID-19, який зробили хворому. Наразі військовослужбовець продовжує лікування. Стан його здоровя лікарі оцінюють як задовільний.

Фото: istockphoto




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися