У всіх районах Харкова продовжують відновлення подачі води

Повідомити про аварію у системі водопостачання можна за номером 15-33.

Аварійно-відновлювальні бригади Комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" продовжують відновлювати подачу води у всіх районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, сьогодні, 29 жовтня, заплановано проведення ремонтних робіт на 12 ділянках трубопроводів.

Масштабні реконструкції намічені у Київському районі, де комплексно ремонтують зруйновані снарядами водоводи та налагоджують стабільну подачу води. Зокрема, завершується усунення нештатної ситуації на водоводі діаметром 300 мм на вул. Наталії Ужвій, де переклали 8 м пошкодженого вибухом трубопроводу. Сьогодні бригада впорядковує місце розриття та продовжує ремонти на інших ділянках водоводів.

Також значну реконструкцію ремонтники завершують на трубопроводі діаметром 500 мм на пр. Індустріальному, який забезпечує водопостачання для більшої частини жителів Індустріального району. Фахівці підприємства вже закінчили підготовчі роботи та вийшли на етап зварювальних, а завтра планують впорядкувати територію.

Напередодні бригади оперативно ліквідували 14 пошкоджень на ділянках водоводів і впорядкували 9 оглядових колодязів.

Повідомити про аварії у системі водопостачання міста можна за тел.: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Бригади Комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" продовжують комплексно відновлювати пошкодження на зруйнованих вибухами ділянках трубопроводів. Про це 28 жовтня повідомив заступник директора з виробництва комплексу "Харківводопостачання" Микола Завада, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, на сьогодні у місті ліквідували 56 позаштатних ситуацій на водоводах, що сталися внаслідок ворожих обстрілів, та замінили понад 1700 м зруйнованих мереж. Насамперед подібні ремонти ведуться в районах, що найбільш постраждали від ворожої агресії, – Салтівському та Київському, а також Олексіївському та Роганському житлових масивах, сел. П'ятихатки.

"Відновлювальні роботи на мережах не зупинялися навіть під обстрілами, але іноді мали тимчасовий характер, щоб оперативно повернути воду споживачам. На цьому етапі повернулися до таких об'єктів та проводимо системні заходи для відновлення стабільного водопостачання у цих районах", - зазначив Микола Завада.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися