В Харкові перекриють вулицю

Ремонтуватимуть проїжджу частину

У четвер, 9 квітня, в Харкові на вулиці Великій Гончарівській заборонять  рух транспорту. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської міської ради.

Повідомляється, що рух транспорту на Великій Гончарівській, на ділянці від вулиці Конєва до провулку Гончарівського, заборонять з 8:00 до 20:00.

В міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури кажуть, що  це пов'язано з проведенням поточного ремонту проїжджої частини.

На період проведення ремонтних робіт автобуси №67е і 238е, маршрут яких проходить через закриту ділянку дороги, об'їжджатимуть її через провулок Сімферопольський.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на центральній вулиці Харкова до початку літа обмежили рух. Так, на Сумській з обмеженнями пересуватиметься і транспорт і пішоходи. Йдеться про ділянку від вулиці Скрипника до вулиці Жон-Мироносиць. Крім того перенесли зупинку громадського транспорту поблизу оперного театру.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків`янам пообіцяли зменшити оплату за опалення та повідомили, що не принесуть паперові платіжки за березень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися