Карантин в Харкові: поліція поспілкувалася з представниками релігійних громад та дітьми

Правоохоронці перевіряють спортивні та дитячі майданчики і сквери

На Харківщині поліцейські пішли до населення - проводять роз’яснювальну роботу та слідкують за дотриманням правил карантину. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Так, повідомляється, що інспектори ювенальної превенції провели рейди на вулицях Новобаварського району. Поліцейські перевірили  спортивні та дитячі майданчики і сквери.

Вони нагадали громадянам про відповідальність за перебування дітей віком до 14 років на вулицях міста без супроводу дорослих, а дітям про важливість обов’язкової участі  у процесі дистанційного навчання. 

picture

Також правоохоронці поспілкувалися з мешканцями Московського району.  Там, окрім громадян про правила карантину та відповідальність за їх недотримання розповіли не тільки населенню а і представниками релігійних громад. Так, повідомляється, що поліцейські зустрілися з настоятелями чотирьох храмів. Вони роз’яснили їм необхідність чіткого дотримання заходів безпеки, направлених на недопущення поширення коронавірусу серед населення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові патрульні оголосили карантинний флешмоб. Населенню пропонують показати, що вони роблять під час карантину щоб не сумувати та, наприклад, розповісти, якими новими навичками оволоділи поки сиділи вдома.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися