У Центрі адмінпослуг Харкова можна скористатися новими послугами (СПИСОК)

У Центрі адмінпослуг запроваджують нові сервіси.

У Регіональному центрі послуг (пр. Тракторобудівників, 144) з 7 листопада можна буде отримати низку нових сервісів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова, харків'яни зможуть отримати консультації з таких питань:

- надання адміністративних послуг;

- отримання ЕЦП (електронний цифровий підпис);

- строків подання податкової звітності, у т. ч. в електронному вигляді;

- реєстрація РРО (реєстратор розрахункових операцій) та КОРО (книга обліку розрахункових операцій).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Кому з ВПО можуть призупинити виплати? Проводитимуться вибіркові перевірки.

Змінився порядок здійснення виплат для внутрішньо переміщених осіб. Тепер людині можуть припинити щомісячні виплати. Чому саме, про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Управління соцзахисту населення Адміністрації Основ’янського району Харківської міськради.

Так, згідно постанові уряду, яку прийняли 14 жовтня будуть проводитися вибіркові перевірки місця проживання/перебування переселенців із складанням відповідного акта. Вибіркові перевірки будуть здійснювати уповноважені особи Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Харківській області. За результатами їх проведення вирішуватиметься питання щодо продовження чи припинення відповідних соціальних виплат.

Так, у разі підтвердження проживання людини такі виплати вона отримуватиме і надалі. У випадках, коли під час перевірки отримувач допомоги відсутній удома, йому необхідно упродовж 10 календарних днів з’явитися до органів соцзахисту населення за місцем перебування на обліку та підтвердити своє місце проживання. У протилежному випадку управління ухвалює рішення про припинення допомоги з наступного місяця.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися