У Харкові проведуть курс для людей похилого віку

Онлайн-курс для людей похилого віку триватиме п'ять тижнів

З 8 листопада по 9 грудня триватиме онлайн-курс "Крок здоров’я" для людей похилого віку. На учасників чекають лікувально-профілактичні заняття скандинавською ходьбою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що заняття проводитиме тренер проєкту, керівник представництва Української федерації скандинавської ходьби у Харківській області Лада Григор’єва.

Тренування допоможуть літнім людям укріпити м’язи спини та живота, зняти навантаження на колінні суглоби, покращити роботу серця та кров’яних судин, зняти стресу та покращення загального самопочуття.

Онлайн-курс транслюватимуть щотижня у вівторок та п'ятницю з 14:00.

Переглянути прямий ефір можна на сторінці Лади Григор’євої (@lada_grygoryeva) у соціальній мережі Instagram.

Відео курсу доступні для перегляду на офіційних інтернет-ресурсах Департаменту. Також учасники можуть приєднатися до Telegram-каналу “Крок здоров’я”, там можна прочитати корисні поради, поставити питання тренеру і слідкувати за анонсами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 16 по 22 жовтня проводили безплатні ранкові онлайн-тренування “Прокидайся з чемпіонами”. Проводили тренування титуловані спортсмени та тренери. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що долучитися до тренувань могли усі охочі. Онлайн-тренування транслювали на сторінках тренерів та спортсменів у мережі Instagram. У міській раді наголосили, що тренування відбувалися у рамках онлайн-марафону Kharkiv Sport City. Мета марафону - створити можливість для харків’ян та всіх українців безплатно підтримувати гарну фізичну форму.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися