Що відбувається з громадським транспортом у Харкові у суботу 12 листопада

Деякий транспорт зупиниться сьогодні, 12 листопада.

Сьогодні в Харкові зупиниться один тролейбус, два трамваї тимчасово змінять маршрут прямування, а один з автобусів буде курсувати за старим маршрутом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, трамваї №27 та 28 змінять шлях прямування, а тролейбус №34 не курсуватиме з 9:00 до 15:00 12 листопада.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю проведення робіт АТ "Харківобленерго".

У цей час буде заборонено рух трамваїв по вул. Академіка Павлова, на ділянці від пров. Салтівського до вул. Героїв Праці, вул. Героїв Праці, на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Шевченка, вул. Шевченка, на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Мойсеївської, вул. Мойсеївській, вул. Віринській та в'їзду Семиградському.

Трамваї №27 та 28 курсуватимуть так: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна – пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - вул. Морозова - пр. Героїв Харкова – пл.  Захисників України - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська – розворотне коло "Новожанове".

Також з 9:00 до 15:00 12 листопада буде заборонено рух тролейбуса №34.

Крім того, автобус №204е повернувся на колишній маршрут. Як повідомили у Департаменті інфраструктури, автобус ходить за таким маршрутом: вул. Наталії Ужвій (коло тролейбусу) – вул. Гвардійців-Широнинців – вул. Бучми – пр. Тракторобудівників – пр. Архітектора Альошина – вул. Біблика – вул. Миру – вул. Роганська – пр. Героїв Харкова – автостанція "Індустріальна". 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Прокуратура Харкова повідомила про підозру директору однієї з підрядних організацій, який захотів "нажитися" на бюджетних коштах. Чоловік піде під суд. Директор однієї з будівельних фірм вирішив обдурити замовника в особі керівництва харківського вишу та покласти собі до кишені майже 650 тисяч гривень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Так, договір з ТОВ та одним із харківських вишів було укладено ще у квітні 2020 року. Згідно з договором, підрядна організація мала виконати ремонт покрівлі на будівлі університету.

Ще при складанні первинних документів, де було вказано кошторис за виконані роботи, директор підрядної організації вказав свідомо неправдиві цифри, самостійно завищивши вартість фактично використаних матеріалів. Внаслідок незаконних дій посадової особи на рахунок будівельної фірми було перераховано зайві бюджетні кошти у сумі майже 650 тис. гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися