У Харкові 100 котів знайшли дім

Господарів котам з притулку шукали в зоомагазинах

У Харкові завдяки благодійному проекту, який організувало КП "Центр поводження з тваринами", знайшли будинок для ста котів з міського притулку. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради, передають "Коментарі. Харків".

Проект під назвою "Маленький друг - велика любов!" реалізується в місті вже три роки. Ініціативу реалізують спільно з мережею зоомаркетів, які беруть тварин з притулку до своїх магазинів і віддають у добрі руки за символічну плату у розмірі 1 гривні.

В КП кажуть, що тварини з притулку користуються більшою популярністю, ніж породисті. Як показує практика, безпородні коти бувають і  гарнішими, і добродушнішими.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття цуценя спанієля. Господарю, який "виховував" цуцика табуреткою по голові, загрожує кримінальна  відповідальність. Поліцейські вилучили травмованого цуценя і передали його співробітникам КП "Центр поводження з тваринами". Наразі спанієля лікують, а його доля викликала великий резонанс.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися