У Харкові відкрили нові автобусні маршрути (СПИСОК)

Також деякі маршрути доповнили кількістю автобусів.

У Харкові запровадили одразу декілька автобусних маршрутів. Деякі – доповнили кількістю автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, за інформацією Департаменту інфраструктури міськради, на маршрути вийшли такі автобуси:

№21т: автостанція "Індустріальна" - пр. Героїв Харкова - Кільцева дорога - сел. Затишшя;

№123е: ст. м. "Проспект Гагаріна" - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Сидоренківська - вул. Валдайська - вул. Достоєвського - в-д Достоєвського - Основ'янське озеро;

№38е: ст. м. "Академіка Барабашова" - пр. Ювілейний - Салтівське шосе - вул. Сьомої Гвардійської армії - вул. Грищенка (сел. Кулиничі).

У департаменті наголосили, що інші маршрути посилили кількістю та місткістю автобусів. Так, введено великі автобуси та збільшено випуск на маршрутах №206е "Автостанція "Героїв Праці" - вул. Наталії Ужвій" та №212е "Автостанція "Героїв Праці" - вул. Світла".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ножем в груди: уХарківській області жінка вбила свого молодого чоловіка (ФОТО). Жінка одним ударом в груди вбила співмешканця.

Пара посварилася під час розпивання алкогольних напоїв. Жінка схопила ніж та вбила свого чоловіка. Жінці загрожує 15 років тюрми. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації обласної поліції.

Так, трагедія сталася у Чугуївському районі. Ввечері 11 листопада у селищі Кочеток в одному з будинків пара - 61-річна жінка та 42-річний чоловік – розпивали разом алкогольні напої. В ході сварки жінка схопила ніж зі столу та вдарила чоловіка прямо у груди. Одного удару вистачило, щоб чоловік помер.  

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Чугуївського районного управління поліції. Під час огляду поліцейські вилучили ніж, яким було вчинено вбивство. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися