На Харківщині ще один новий випадок коронавірусу

Всього в Харківській області зафіксували 6 випадків коронавірусної хвороби

Станом на ранок, 10 квітня, в Харківській області 6 хворих на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє міністерство охорони здоров’я України в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Таким чином, за останню добу, на Харківщині з’явився ще один хворий на COVID-19.

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

Фото: medikom.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що підтверджувати підозри на коронавірус тепер можуть і в лабораторії в Харківській області. Це означає, що результати підозр на коронавірус Харківщина отримуватиме значно оперативніше, чим було раніше. Не прийдеться тижнями чекати підтвердження, або спростування підозр з київської референс-лабораторії. Тестування на коронавірус COVID-19 проводять в харківській лабораторії методом ПЛР. Повідомляється, що на проведення тесту потрібно 5-6 годин.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на четвер, 9 квітня, в Харківській області 29 підозр на коронавірус очікують підтвердження. Всього в регіоні зареєстрували 43 підозри на коронавірус, з яких - 5 випадків підтверджено, 9 спростовано. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися