Коронавірус на Харківщині: за останню добу 3 нових підозри. Цифри

Всього в Харківській області зареєстрували 46 підозр на COVID-19

Станом на ранок, 10 квітня, в Харківській області чекають на результати 26 підозр на коронавірус. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

За останню добу зафіксували 3 нових підозри. Двох пацієнтів з підозрою госпіталізували, один - перебуває на самоізоляції. Повідомляється, що хворі не є медичними працівниками.

Крім того, за останню добу спростували ще 5 випадків підозр. 

Повідомляється, що за весь період реєстрації в Харківській області зафіксовано усього 46 випадків підозр, з яких: 6 випадків підтверджено, 14 спростовано, 26 - на обстеженні. 

Всі підтверджені випадки захворювання – у харків’ян.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 10 квітня, в Харківській області 6 хворих на коронавірус COVID-19. За останню добу, з’явився ще один хворий на COVID-19.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області коронавірус підозрюють у 9 медпрацівників. 6 медиків, які мають підозру на коронавірус, госпіталізували, 3 – перебувають на самоізоляції. Повідомляється, що медики, у яких є підозри на коронавірус, не пов’язані з обслуговуванням хворих з COVID-19. Крім того, 47 медпрацівників визначили як контактних осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися