У Харкові сьогодні на шість годин буде заборонений рух деякого транспорту (АДРЕСИ)

Це пов’язано з виконанням ремонтних робіт.

Рух трамваїв по пр. Героїв Сталінграда від розворотного кола "вул. Одеська" до вул. Морозова, та по вул. Морозова, від пр. Героїв Сталінграда до вул. Мухачова, буде заборонений з 9:00 до 15:00 1 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамвай №8 курсуватиме так: від розворотного кола "вул. Мухачова" - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - пров. Салтівський - Салтівське шосе – до розворотного кола "602-й мікрорайон".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Від електроприладів продовжують гинути люди: на Харківщині загинуло двоє. Через відсутність опалення та світла люди частіше використовують електроприлади для опалення та освітлення оселі.

Дві пожежі трапилося у Харківській області, на яких загинули люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, о 02:13 через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів у селі Велика Рогань Харківського району на одному з підприємств сталась пожежа, на якій загинув 33-річний чоловік. Його тіло знайшли рятувальники під час пожежогасіння.

Площа, охоплена вогнем, склала 100 кв.м. На місці події працювали 6 оперативних відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС та пожежна команда МПО Рогань. О 02:44 спільними зусиллями вогонь локалізували та 04:20 остаточно приборкали.

Інша пожежа, що забрала життя людини, виникла о 03:25 у селі Просяне Харківського району. Там у приватному будинку горіли домашні речі на площі 30 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1965 року народження. Працювало 2 відділення рятувальників із селища Нова Водолага та м. Лисичанська. О 03:50 відбулась локалізація вогню та о 06:20 його ліквідація. Причина виникнення загоряння встановлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися