У Харкові змінили графік роботи метрополітену

За новим графіком метро працюватиме з 7 грудня.

У Харківському метрополітені змінюється час роботи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Це пов’язано зі зміною тривалості комендантської години у місті. Так, від середи, 7 грудня метрополітен працюватиме з 5:30 до 21:30.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківському шосе помітили козуль: у Фельдман Екопарку просять їх не чіпати. Козулі,рятуючись від обстрілів, втекли з Екопарку.

На Харківському шосе помітили групу козуль. Про це з посиланням на телеграм-канали повідомили у Харківському Фельдман Екопарку, інформують "Коментарі. Харків".

"Не сумніваюся, що це наші тварини, які навесні розбіглися з Екопарку навколишніми лісами, рятуючись від обстрілів. Ці козулі звикли до людей і не бояться їх, тож легко можуть стати жертвою мисливців чи, наприклад, потрапити під автомобіль. Я прошу всіх проявити людяність, мисливців – у жодному разі не стріляти в наших козуль і бути з ними максимально акуратними. Якщо вони підійдуть до вас, не потрібно намагатися самостійно їх упіймати, повідомте будь-ласка, про їхнє розташування", – написав у фейсбук засновник Екопарку Олександр Фельдман.

У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО)

Герман Щербина зник у Красноградському районі.

Учора о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади.

До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження.

5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району.

Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні.

Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися