У Харківській області вже майже добу шукають 7-річного хлопчика (ФОТО)

Герман Щербина зник у Красноградському районі.

Учора о 19:43 до ДСНС та поліції надійшло повідомлення про раптове зникнення неповнолітньої дитини у с. Крутоярівка Кегичівської територіальної громади.

До пошуків негайно долучились рятувальники 20-ДПРЧ. Станом на ранок пошуки тривають. Зранку на місце події направлено зведений загін ГУ ДСНС України у Харківській області у складі рятувальних і водолазних підрозділів.

Хлопчика, що зник, звуть Герман Щербина, 2015 року народження.

5 грудня хлопець пішов з дому в селі Крутоярівка Красноградського району.

Прикмети: зріст 120 см., худорлявої статури, волосся темно русяве, очі блакитні.

Був одягнутий в синю куртку, без шапки, темні гумові чоботи.

Поліція звертається до громадян: якщо ви володієте будь-якою інформацією про розшукуваного, просимо повідомити до Красноградського РВП або зателефонувати на лінію 102 чи 05744-7-82-91.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни розбомбили приватне підприємство, СТО та будинки у Харківській області. Загинула одна людина.

Росіяни вели обстріли Харківщини з усіх видів артилерії та танків. Через ворожі атаки сталися пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк ДСНС.

Пожежа, яку спричинив ворожий обстріл, трапилась учора о 9:10 у м. Куп’янську. Там горіли залишки розбомблених складських будівель одного з приватних підприємств на площі 150 кв.м. На місці події працювали рятувальники 44-ї ДПРЧ, які загасили вогонь об 11:25.

 Годиною раніше рятувальники  44-ї ДПРЧ виїздили на перевірку місця ворожого обстрілу також у м. Куп’янську. Там пожежі не зафіксовано, проте зруйновано будівлю СТО, пошкоджено приватний будинок та дві господарчі споруди. Під час перевірки рятувальниками виявлено тіло загиблої людини. 

З причини необережності під час паління виникла пожежа у с. Манченки Люботинської громади, на якій загинув власник приватного домоволодіння, 1935 року народження. У будинку за адресою: вул. Маяковського, 33 горів диван та стіна на площі 5 кв.м. Рятувальники 48-ДПРЧ локалізували вогонь о 07:00 та ліквідували його 07:20.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися