У Харкові встановили головну новорічну ялинку (ФОТО)

Саме біля цієї ялинки відбудуться новорічні заходи для дітей.

Новорічну ялинку встановили сьогодні, 7 грудня, на станції метро "Університет" в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посилання на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив під час національного телемарафону Харківський міський голова Ігор Терехов, висота ялинки становить 5,5 м.

"Йде війна, і встановлювати ялинку на майдані Свободи, як ми це робили завжди, недоречно. Тому ми встановили її в метрополітені. Це безпечно", - підкреслив мер.

Ігор Терехов повідомив, що у метро відбудуться новорічні заходи для дітей, а також невеликий концерт. Вхід, звичайно ж, - безкоштовний.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Лікарка з Харкова потрапила у топ-100 жінок року за версією BBC.

Разом з нею до списку потрапили Олена Зеленська, Біллі Айліш та інші.

ВВС опублікувала список зі 100 жінок з усіх куточків світу, які надихають та впливають на світ у 2022 році. Харків’янка Ірина Кондратова стала однією з жінок-лідерів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "ВВС News/ Україна".

Попри постійні обстріли, лікарка Ірина Кондратова та її команда продовжували невтомно піклуватися про вагітних жінок, новонароджених та матерів у Харківському обласному перинатальному центрі. Вони облаштували пологову палату в підвалі лікарні та ризикували життям, щоб залишитися в реанімації з немовлятами, яких неможливо було перемістити, навіть коли лунали сирени повітряної тривоги.

Як керівниця центру, лікарка Кондратова отримала в березні від Девіда Бекхема доступ до його сторінки в Інстаграмі, щоб публікувати інформацію про проблеми, з якими вони стикаються. Її команда з 2014 року надала медичну та психологічну допомогу понад 3 000 жінок з Луганщини та Донеччини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися