У Харкові проводять безкоштовні святкові заходи для дітей

Святкові заходи проводять для школярів Харкова.

Координаційна рада волонтерів Харкова та волонтерська P2P-платформа "СпівДія" проводять святкові заходи для школярів у різних районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Програму організував професійний дитячий спортивний клуб "Push Team". Діти беруть участь у спортивних активностях, паперовій дискотеці, розіграші призів, а також отримують подарунки: квитки у кінотеатр, боулінг-клуб або розважальний центр.

Партнерами заходу виступили мережі кінотеатрів "Filmax" та "Multiplex", розважальні центри "Smile Park" та "Франсільванія", боулінг-клуб "Lucky Strike".

Наразі організації планують провести 30 заходів у різних районах Харкова, щоб охопити якнайбільше школярів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В одній з громад Харківської області планують запустити міський транспорт

Міський транспорт має запрацювати в Харківській області вже до Нового року.

Є деякі проблеми з запуском транспорту.

В деокупованому Ізюмі Харківської області, який був звільнений від рашистської окупації, може запрацювати міський транспорт вже до Нового року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

Це питання обговорювали на зустрічі начальника міської військової адміністрації з головами квартальних комітетів, представниками ОСББ та керівниками служб міста.

Очільник міста Валерій Марченко зазначив, що з запуском міського транспорту ситуація складна, але вирішується. Перевізник має відремонтувати два автобуси у Черкасах, після чого, наприкінці грудня має запрацювати міський транспорт у громаді.

Вулиця загиблого Вакуленка та Полку "Азов" – перейменовано більше двадцяти вулиць

В Ізюмі позбулися вулиць Чайковського, Короленка, Чехова, Пугачова та Чкалова.

Топоніми перейменували у зв’язку з "дерусифікацією".

У вівторок, 20 грудня начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко підписав розпорядження про перейменування 21 вулиці із російськими назвами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника ізюмського міського голови з гуманітарних питань Володимира Мацокіна.

Одну з найбільших вулиць у місті – Маршала Федоренка перейменували на честь вбитого російськими окупантами письменника Володимира Вакуленка. Відповідне розпорядження опублікував Володимир Мацокін.

"Продовжуємо випалювати московщину з карти Ізюма. Одна з найбільших вулиць міста тепер буде вулицею Володимира Вакуленка, віддаємо честь визволителям громади - 25-й Січеславській бригаді, 93-й Холодноярівській бригаді, Олегу Куцину, Полку "Азов"", - зазначив Мацокін.

Вулиці, які перейменували, можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися